JOM FOLLOW!

Wednesday, February 1, 2012

Ride Sika Ke Kuale

Baru-baru ne ada event kat Kuala Kangsar "Kayuhan Mega 1 Malaysia". Dah kebetulan diri ini sedang bercuti semester, tak salah rasanya join konvoi ngan fixieans kat Parit Buntar ne ride ke Kuala Kangsar. **walopon aku ta penah ride jaoh-jaoh sblom ne, keja berani mati namanya**
Video kat bawah ne adalah memori bersama mereka di sana walopon aku gerak balik awal sehari sebab da tak tahan sangat nak kayuh balik, mintak bantuan over over bbzzrpp~

SELAMAT NONTON ! (<---- KLIK SINI)


Actually banyak lagi momment yang meninggalkan kesan dalam diri ini . Kalau nak tawu, saya adalah antara yang paling tua dalam grup itu dan kebanyakan mereka ne budak2 sekolah dan lepasan SPM. Kata orang, kalau nak menangi hati remaja ini, apa salahnya kita rendahkan ego kita sebagai dewasa merasai 'life' mereka kan? Dan memang ternyata, saya dapat 'sesuatu' . Mereka sangat pentingkan kerjasama, tiada istilah DISKRIMINASI pada perempuan, gerak sama sama, letih sama-sama.



video


Saya kagum dengan semangat mereka .

No comments: